vrijdag 3 juli 2009

Vakantie!

We hebben de week overleefd! Een week van poetsen, afspraken en heel veel was. En tot slot nog alles inpakken. Voor de vakantie, want morgen vertrekken we voor twee heerlijke weken naar Tsjechie. We zijn er aan toe.
Van de week de makelaar gehad, die niet erg hoopgevend klonk voor de verkoop van ons huis. De recessie heeft ons nog niet geraakt, maar misschien zijn wij nu toch ook aan de beurt.
En vandaag werd ons van het visumbureau aangeraden (eigenlijk sterk AFgeraden), om op toeristenvisa naar amerika te gaan. Dus nu toch wachten op de officiele stempel!
En dat betekent dat we Giel nog nog maar weer op school hebben aangemeld en dat we het vanaf september wat vaker zonder Gerwin moeten doen.
Ach ja, komt wel weer goed. We gaan, alleen wat later waarschijnlijk. Maar volgens mij ken ik wel wat mensen die dat helemaal niet zo erg zullen vinden...

3 reacties:

Annet zei

Hee hallo, wat een domper. Voor jullie dan, want inderdaad........
Nn bedenk ik me weer te laat, nu pas, dat ik jullie vandaag had willen bellen om een fijne vakantie te wensen.En dat jullie dit w.s. ook niet meer lezen.
Maar ja, we hebben vandaag ook de 1e vakantiedag en het tempo ligt aanzienlijk lager dan de afgelopen weken. Het is er dus bij in geschoten. Maar bij deze dus.
Groetjes en een dikke kus uit Dedemsvaart

Annelies Brink zei

Hey Gerwin, Ester etc,etc.
Via, via kwam ik ineens de link van deze site tegen. Leuk om over jullie plannen te lezen en wat een grandioos huis krijgen jullie daar zeg. Waar gaan jullie precies naar toe in de USA??
Ik zal de site in de gaten houden!
Groet,
Annelies uut Hardnbarg

Marielle P zei

Hey,

Leuk zo'n Blog, kunnen we jullie mooi volgen in Amerika. Ziet er goed uit!!! Mooi huis hoor.
Eerst nog even genieten van de vakantie!!!

Groetjes Marielle

Een reactie posten

 

Travel Insurance Online