zondag 2 augustus 2009

Leuke week

Het is een week geleden. Ik weet het. Zo hoort het niet, maar ik was 's avonds zo moe, dat ik even geen puf had om nog een berichtje te schrijven. Dus nu maar even een snel verslag van de afgelopen week.
Zondag was natuurlijk groot feest. Fien werd twee en doodgegooid met een heleboel kadootjes. Iedereen had erg zijn best gedaan om het perfecte kado voor ons dametje te vinden en dat is gelukt. Allemaal spulletjes voor een keukentje dat we in Amerika voor haar gaan kopen. Geweldige hollandse, emaille en houten kookgerei. Oma Tini is druk geweest met vanalles zelf te maken voor de poppen. Leuk ook om te zien dat er allemaal stofjes voorbij kwamen uit eerdere kraampakketten :D. Fien is er erg druk mee. Bedankt allemaal!
Maandag hebben Gerwin en Giel gesnorkelt in de vijver bij opa en oma. Erg spannend hoor, ademen met je hoofd onder water!
Woensdag zijn we met mijn zussen naar de Dedemsvaria geweest. De braderie stelde weer eens geen klap voor, maar het was wel gezellig en de kids hebben zich lekker uitgeleefd op de springkussens. En het ranja melken was ook een succes. Weer thuis bij Annet werd er nog even gezwommen in het zwembad en daarna lekker poffertjes eten en een ijsje na. Zoals beloofd.
Donderdag moesten we al vroeg op, want we moesten om 9 uur op het consultatie bureau zijn. Giel was ontzettend moe en wilde de afspraak graag verzetten naar de middag. Helaas, maar dat ging niet door! Ik beloofde dat hij 's avonds mocht opblijven als hij 's middags even zou gaan slapen. En dat hebben we gedaan en hoe! 3 uur lang! Wat een heerlijkheid.. En Fien helemaal goed gekeurd, maar dat had ik ook niet anders verwacht.
En zaterdag kregen we vrienden uit Frankrijk op bezoek. We hadden ze al jaren niet meer gezien, maar we babbelden zo weer verder. Natuurlijk ook even kindjes bewonderen, want die waren er de laatste keer ook nog niet. En natuurlijk een beetje ervaringen uitwisselen. Zij weten immers hoe het is om kinderen te hebben en in het buitenland te wonen. Timo en Mieke, we gaan echt ons best doen om nog even bij jullie te komen voor we vertrekken!
En dat was mijn week en nu ga ik lekker naar bed!

1 reacties:

Annet zei

Hoi Ester,
Ik was er zelf grotendeels bij, maar het klinkt allemaal wel erg gezellig.
Groetjes

Een reactie posten

 

Travel Insurance Online