dinsdag 10 augustus 2010

Vakantie/Roadtrip

Ben eerst al eens een uur bezig geweest om de foto's uit te spitten. Tjee, wat zijn het er veel. En wat hebben we veel gedaan! In drie weken tijd!
Een 'kort' verslag:

3 Weken terug zijn we in een dag naar Pennsylvania gereden, waar we een week hebben gekampeerd in Cook Forest. Daar hebben we veel gewandeld, gezwommen in de regen en Gert, Tini en ik zijn nog een dag naar de Niagara Falls geweest. Daar zijn we lopend de grens over geweest met Canada en even een stempeltje in het paspoort gescoord!

Week 2, zijn we in de buurt van Gettysburg gaan zitten. Daar hebben we over het slagveld van de burgeroorlog gelopen. Fiens 3de verjaardag gevierd (hiep, hiep, hoera!!!) en een dag naar Washington DC geweest. Daar hebben we een bezoekje aan het Smithsonian gebracht, want daar hebben ze de grootste dino-botjes-collectie. En natuurlijk een rondje Washington Monument, Lincoln Memorial en het Witte Huis.
Na een dagje rust- een dagje Baltimore- een dagje rust, hebben we de tent laten staan en zijn we naar New York gereden om daar twee dagen te kijken. Met een boottocht over de Hudson River, lang het Vrijheidsbeeld, Brooklyn Bridge en weet wat al niet meer. En in het donker naar Time Square. De volgende dag gewandeld in Central Park en het Financial District met o.a. Ground Zero en Wall Street.

Week 3 zijn we naar West Virginia gereden, waar we helaas behoorlijk wat regen tegenkwamen. Maar dat heeft er ons niet ven weer houden om flink te wandelen en we hebben een mooie grot bekeken. En verder niet teveel. Op de terugweg zijn we nog een halve dag in Chicago geweest.

En dat was het wel zo'n beetje.'s Avonds lekker een kampvuurtje stoken. Luisteren naar omvallende bomen, onweersbuien weerstaan en geen tijd gehad om ook maar een bladzijde te lezen...
In 3 weken tijd door 9 staten gereden...
Kortom... been there, done that...
Wat een vakantie!

Nog even wat foto's. Door elkaar, want ik had geen zin om ze op volgorde te zetten, dus..



Time Square


Diet in de wind op de boot


Een wandelingetje


Fien en ik voor het Witte Huis


Giel in het Smithsonian

4 reacties:

Miek zei

Ah, te gek zeg! 't Klinkt wel supervermoeiend, moeten jullie nu bijkomen van de vakantie of viel het mee? Haha! Mooie foto's.
XXMiek

Marielle Pothof zei

Wow, dat klinkt heel erg goed! Duidelijk genoten van jullie vakantie. Daar kunnen jullie nog wel even van nagenieten.

Ester zei

Ja, we moeten inderdaad bijkomen van de vakantie. Vooral de kinderen.

Annet zei

Tjemig zeg, wat hebben jullie veel gedaan/gezien. En zijn jullie allemaal weer beter?
Groetjes van de fam. van 't Zand

ps heb je blog wel gemist hoor.

Een reactie posten

 

Travel Insurance Online