dinsdag 6 april 2010

Vrolijk pasen



We begonnen natuurlijk met een heus paasontbijt met heel veel ei en eitje tikken. Maar als dan je eitje niet kapot wil is de lol er gauw af, dus dan maar gewoon pellen.
Na het ontbijt ben ik met de 3 muiters in bad gegaan, zodat papa Paashaas de eitjes kon verstoppen. Hier hebben ze plastic eitjes met snoepgoed in allerlei vrolijk (glimmende) kleurtjes.
Tijdens het zoeken werden we door de buren Mike en Debs uitgenodigd om bij hen te komen lunchen. Hier lijkt pasen ook een familie gebeuren te zijn. We waren dan ook niet alleen. Er was ook nog wat familie. Het eten was heerlijk en de mensen erg gezellig. En de kinderen voelden zich al helemaal thuis. Er werd ons op het hart gedrukt dat we altijd om hulp konden vragen. Ik geloof dat we het met dit stel buren wel getroffen hebben.
Paasmaandag bestaat hier helaas niet, maar Giel is toch thuis gebleven. Hij was nog erg moe, dus zijn we gezellig naar de speeltuin geweest en toen de dames op bed lagen hebben Giel en ik nog wat getuinmand (werkwoord: tuinmannen - werken in de tuin).
s' Avonds, toen de kinderen net in bed lagen, kregen we nog een flinke onweersbui. Het duurde niet lang of Giel en Fien zaten gezellig bij ons op de bank. Bij elke flits werd er enthousiast door Fien geroepen Ik zie nog een glipsem!. Na een uur lagen ze er weer in. En wij zijn ook vroeg gegaan, want ze voorspelden nog meer onweer. En maar goed ook, want het werd inderdaad een onrustige nacht. Fien die bij ons wou liggen en niet wou slapen en hier en daar een flinke donderklap. Straks er ook maar op tijd in en hopen dat het rustig blijft.





0 reacties:

Een reactie posten

 

Travel Insurance Online