vrijdag 26 maart 2010

We zijn weer compleet!

Nu dachtten we een mega auto te hebben, maar als daar dan een skykennel (kennel waarin Joep in het vliegtuig werd vervoerd) inmoet, heb je toch een probleem. Maar gelukkig, met wat passen en meten en het raam van de achterklep open (wat een uitvinding!), kon het toch allemaal net. We waren iets te vroeg bij het afhaalpunt, dus hadden we nog wat tijd over om naar de Ikea te gaan. Daar hebben we nieuwe gordijnen voor de woonkamer gekocht en wat hoeslakens voor de kinderen. Daarna, snel naar het vliegveld. En daar stond ie hoor, onze Joep in een grote box. Hij begon gelijk te blaffen en dat klonk geweldig in zo'n grote hal. Na alle officiele papieren te hebben geregeld mocht hij eindelijk mee. Hij is nog nooit zo rustig geweest in de auto, want daarin is hij normaal gesproken geen held. Maar ik geloof dat hij nu danig onder de indruk was van alles.
Thuis heeft hij nog een uurtje gedrendeld en toen was het goed.
Maar nu hebben we een probleem. Joep laat grote krassen achter in de vloer. En dan doen we geen gekkigheid met hem. Gewoon, bij het opstaan. We hebben wat gesurft en nu kunnen we kiezen tussen sokjes/schoentjes en dopjes die je vastlijmt aan zijn nagels. Deze laatste zijn er overigens in de meest hippe kleurtjes te verkrijgen. Ik denk dat we voor de laatste gaan in de kleur naturel zwart. Het blijft natuurlijk wel een echte vent.
Onze container met spullen is eruit gepikt voor nader onderzoek. Bij de scan zijn ze waarschijnlijk iets tegen gekomen wat ze niet vertrouwen. Het zal nu wel wat langer duren voordat onze meubels hier zijn. Ik vind alles best als ze maar van mijn hagelslag afblijven!

2 reacties:

Annet zei

Hahaha, mis je de hagelslag nu al?
Of zouden het de schoonmaakspullen zijn die ze niet vertrouwen???
Best wel spannend eigenlijk.
Enne dopjes voor onder de nagels van een hond....... nooit van gehoord.
Ben benieuwd hoe het bevalt.
We hebben nu ook een camera/microfoon dus we kunnen skypen compleet met beeld en geluid.
Groetjes en een prettig weekend,
Annet en de rest.

Miek zei

Hahahaha! Die hagelslag:) Ik ben benieuwd naar hoe dat er uit gaat zien, die dopjes op de nagels van Joep. Maar fijn, lekker compleet huis nu.

Een reactie posten

 

Travel Insurance Online